Davee222 kérdése:
Fürdőszobában zöld színű gipszkarton van a wc mögött. Elég ha csak lefestem vagy mindenképpen burkolni kell?
Figyelt kérdés
aug. 31. 11:30
1/6 anonim válasza:
Illesztéseknél legalább le van glettelve?
Igazából le festheted de nem túl szép látvány szerintem csak magát a gipszkartont lefesteni.
A helyedben ha a burkolás nem jöhet szóba akkor inkább tennék rá tapétát ha az illesztés le van glettelve,csiszolva.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, le gletteltem.
Tapétát ha le szedem később iek akkor felsértheti a gipszkartont?
aug. 31. 13:57
3/6 anonim válasza:
Illesztéseknél repedni fog a glett és festék, ha nem volt háló rajta. Ha nem éri víz, nincs nagy pára (tehát nem közvetlen mellette van a zuhany), elég lefesteni, bár akkor is legalább latex festékkel.
4/6 A kérdező kommentje:
Hálóztam.
Köszönöm.
aug. 31. 15:29
5/6 Senior Séf válasza:
Talán tudod, csak megjegyzem; a zöld színű gipszkarton vízálló.
6/6 anonim válasza:
5/5 "zöld színű gipszkarton vízálló" -de MENNYIRE? Társasházban tetőtérért kapott munka kültérben: udvari folyosó alját ezzel fedte be. Az alkalmazásról hol találhatok leírást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!