Kell gázterv vagy valami engedély?
Figyelt kérdés
Meglévő fűtésrendszeremre szeretnék kötni egy palackos kazánt. Kell valami engedély?aug. 30. 10:03
11/15 A kérdező kommentje:
Most semmivel mert nyár van😆. Viccet félretéve. Parapetes konvektorral fűtök általában. Ezenkívül van lehetőség cserépkályhával és vegyes kazánnal fűteni.
aug. 30. 13:29
12/15 anonim válasza:
Én néhány éve kiszámoltam, pébégázról kb. 300-350Ft/m3-re jön ki az ár. Mondjuk ez tartályos gázra igaz, amit ugye leásnak a kertbe, de szerintem a palackos is kb. ugyanez. Fűtőérték, stb. szerint korrekciózva adódik a fenti érték, átszámítva vezetékes gázra.
Úgyhogy nem éri meg, drágább mint fával-szénnel fűteni. A palackcseréről nem is beszélve, egy gázkazán egy-két nap alat leürítené a palackot. Szóval a vegyestüzelésű kazán a legjobb ott ahol nincs gáz, vagy ha lefogyasztottad a kedvezméyes mennyiséget.
13/15 A kérdező kommentje:
Most ami volt tél 150 forint volt a fűtési költségem gázból.
Kazán az talán két hetet ment a télen.
aug. 30. 14:30
14/15 A kérdező kommentje:
150000 akart lenni.
aug. 30. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!