Bőr anyag vásárlása?
Vidékiként a pesti Eco Leather, és a Tibike Bőrike felejtős (eléggé introvertált vagyok, telefonon egyeztetni nem nagyon szeretnék), a Lampex túl drágán szállít, egy jófogásos eladó cuccait is nézegettem, nála elég gyenge a választék.
Az Opitec, és hasonló kreatív boltok bőrmaradékos csomagjait már ismerem, ott túl kicsik a darabok, és a minőségük sem mindig a legjobb (vagy csak én fogtam ki olyat, ami tele volt használhatatlan darabokkal, amilyen szerencsétlen vagyok :-D).
Ha esetleg valakinek van ötlete, hogy vidéken (Mosonmagyaróvár, Győr környékén) honnan lehetne bőrt szerezni, az ne tartsa magában!
Főleg marhabőr érdekelne, nem egész táblák, de a kreatív boltos csomag tartalmánál nagyobb darabok (kb. fél-egy-másfél négyzetméter), itthoni barkácsoláshoz, övtáskához, pénztárcához, kártyatartóhoz, egyéb apróságokhoz.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!