Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan lehetne a panel negyedi...

Hogyan lehetne a panel negyedik emeleti eresz vízelvezetését megoldani?

Figyelt kérdés

Panel negyediken lakunk, ma szólt a kettővel alattunk lakó szomszéd, hogy rendszeresen folyik az erkélyén a víz, a közvetlenül alattunk lévővel már beszélt és nem tőle jön.

Megnéztem, valószínűleg a műfű amivel le van terítve az erkély szívja meg magát vízzel majd ereszti ki azt és ez csepeghet nekik le..

Az erkélyünk tipikus 80-as évekbeli panel, beton falak alul egy keskeny rés hagyva a víz elfolyásának.

Nézegettem elvezetőt, ereszt, csatornarendszert de nem tudom mi lenne az ami utólag is, egy kb 2-3 centis hosszanti résen keresztül feltehető és persze olcsó is.

Van bármi ötletetek?

aug. 21. 08:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet nem is kellene foglalkozni vele,kötségekbe verni magad.Lakótelepen sokszor csikk is beesik.
aug. 21. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!