Evyke38 kérdése:
Mit jelent a Pet szúnyoghàló és mennyire befolyásolja a lakás szellőzését?
Figyelt kérdés
Úgy tudom ez egy sűrűbben szőtt háló. Valamennyire macskabiztos. Szeretnénk ilyenre cserélni a kiszakadt drótos szúnyoghálót a nappaliban 3 ablakon,de attól tartok,nem fog úgy szellőzni a nappali,mint a drótos szúnyogháló esetén. Vagy tévedek? Írjon,akinek ilyen hálója van. Köszönömaug. 18. 04:05
1/8 anonim válasza:
Nem gátolja a szellőzést, de macskabiztos 1000% hogy nem lesz. Ha emeleten laksz, ne bízd rá az életét.
2/8 anonim válasza:
Minden szunyoghalo gatolja a szellozest. Uvegszalas van nalunk es nem jon be ugy a levego mint nelkule.
3/8 anonim válasza:
A PET szúnyogháló ugyanolyan lyukmèretű mint a normál szúnyogháló, csak a szálak szinterezett (porfestett) fèmszálból vannak.
Lètezik fèm szúnyogháló ha az kell, keresd így.
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg hasonlóan szellőzik majd mint most.
Macska még mindet tönkreteszi nálam.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nos 3 redőnyödt hívtam fel ma reggel. Ezzel a tipikus drótos szúnyoghálóval már egyik sem foglalkozik. Mindegyiknél csak a PET háló elérhető,illetve az üvegszálas,de arra azt mondták,hogy 1 perc alatt szétszedi a macska. Persze van az erkélyen macskaháló,nem esnek le,de az nem fogja meg a bogarakat...ezért kell a szúnyogháló.
aug. 18. 08:59
6/8 anonim válasza:
Macskaháló + üvegszálas szúnyogháló elég biztonságos. Legalábbis az én cicám sosem nyúlt hozzá.
7/8 anonim válasza:
Szét nem szaggatja az üvegszálast se, csak épp belekarmol és lukakat csinál rajta ahogy elhúzza a szálakat.
8/8 A kérdező kommentje:
Nos ma feltették a PET szúnyoghálót a nappaliba. Olyan,mintha műanyag lenne. Sokkal sűrűbb szövésű,mint a drótos a szobában. És tényleg nem szellőzik úgy a nappali,mint korábban. Legalább is ezt vettem észre. A szobában maradt az egyetlen épp drótos szúnyogháló. Azon keresztül sokkal jobban jön a levegő. Ami csak azért nem lesz jó télen,mert a termosztát a nappaliban van. Ez egy garzon az összes ablak egyoldalon van. Ráadásul nem tudom átteni a PET szúnyoghálót a szobába,mert fix szúnyogháló lett. A termosztátot nem rakhatom máshova mert ez egy albérlet. Úgyhogy egyelőre sajnos nem jók a tapasztalatok.
aug. 18. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!