Mi a különbség a csaptelepek között?
Figyelt kérdés
Leeresztős, leeresztő nélküli, láncos leeresztő?
Azt ismerem, ahol egy kar van és azzal lehet elzárni (régi dugó helyett fém dugattyú a mosdóban) és nyitni.
De mi az a láncos leeresztő? Meg egyáltalán kell-e? Mosdóhoz kéne, amit soha nem szoktam bedugni, úgyhogy nekem végül is felesleges.
aug. 6. 15:01
1/5 anonim válasza:
Nem egészen értem, hogy most mi is érdekelne. Mi köze a csaptelepnek a lefolyóhoz meg a dugóhoz?
2/5 A kérdező kommentje:
1: látom, tényleg nem érted 😊
aug. 6. 17:04
3/5 anonim válasza:
Hát kedves kérdező...többször el kell olvasni, hogy mit is szeretnél tudni.
most a tudás érdekel, vagy a csapcsere? bemész egy jobb szerelvényboltba, és megmagyarázzák.
4/5 anonim válasza:
Az automata leeresztősnél van a csaptestben hátul egy pici lyuk, melyen keresztül egy rudazat ki emeli a leeresztö dugót és így el tud folyni a víz ha lenyomod a csapnál lévő rúd véget. A láncos leeresztőnél a csapnak semmilyen kapcsolata nincs a leeresztővel, ott egy sima dugó van és a leeresztő dugó egy láncra van kapcsolva, mely csak azért van láncon hogy a dugó ne kallódjon el a fürdőszobában, és gyakran rá tekerik a láncot a csaptestre. Ennyi
5/5 A kérdező kommentje:
4: Köszönöm! Végre valaki :)
aug. 7. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!