Milyen módszerrel lehet a fűkasza porlasztóját kitisztítani?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy vannak speciális folyadékok, van kis tisztító szerszám, meg van ultrahangos tisztító is. Nektek melyik vált be a legjobban?aug. 2. 17:54
1/7 anonim válasza:
Akinek ilyenben nincs jártassága,az ilyen munkának ne álljon neki .
2/7 A kérdező kommentje:
Ha nem állok neki, akkor sohasem lesz jártasságom. :)
aug. 2. 18:49
3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy hobbiból szeretném megtanulni. Hogyha egy-két karburátort tönkre is teszek, míg megtanulom, az sem probléma. Tanulópénz. :)
aug. 2. 18:53
4/7 mindentudó99 válasza:
Egyszer szedtem szét hát nem egy Simson karbi. Úgy nézett ki mint egy karóra belseje. Összeraktam inkább és elvittem egy hozzáértőhöz. Nem egy piaci gép nem úgy van hogy csak kìsérletezgessek egy több tízezres karbin.
5/7 anonim válasza:
Nemrég csináltam, kompresszor fúvató pisztollyal fúvattam minden lukat és jó lett. Állítólag mázlim volt, hogy nem tettem tönkre.
6/7 A kérdező kommentje:
Sikerült. :) Ultrahangos tisztító (15 ezer forint), porlasztó tisztító folyadék (4 ezer forint). Egy youtube oktató videó, néhány szerszám, ami otthon is van és kész. Nem egy nagy vaszisztdas. :)
aug. 4. 11:24
7/7 anonim válasza:
Ennyit csak akkor ruháznék be, ha visszahozza az árát, ha napi szinten kéne több darabot tisztítani pénzért.
Alkalmi tisztításra a WD40, vagy valamilyen féktisztító(ezek másra is jók). Kifújni meg elég egy biciklipumpa. Nem kell oda ipari nyomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!