Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ki milyen magasnyomású mosót...

Ki milyen magasnyomású mosót használ autómosásra?

Figyelt kérdés
Konkrétan az érdekelne, ha vennék egy ilyen mosót, le tudnám vele mosni az autót úgy, hogy nem kell szivacsot vagy kefét használnom? Például ha esik ilyen saras eső, az szépen rászárad az autóra, azt le tudom vele tisztítani úgy, hogy nem kell átdörgölni szivaccsal? Elég nagy a választék, árban, teljesítményben elég nagy a szórás, a vásárlói vélemények pedig elég vegyesek.

júl. 28. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Az otthon használatos magasnyomású mosókkal nem tudod leszedni, egy rendes pedig 100 ezrekbe kerül és akkor is át kell mosni a kocsit, hogy szép legyen.
júl. 28. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:

A nagy és erős gépek 3-400 ezer körül vannak, a kicsi meg hát kicsi. Gyenge és keskeny a vízsugár. Meg jó ha tudod, egyre több helyen tiltják be az otthoni kocsimosást. Felénk is 50 ezerre büntetnek a közteresek, ha meglátják.

Nekem a legegyszerűbb kärcher van, arra jó hogy a kertibútort meg a teraszt lemosom vele időnként.

júl. 28. 21:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm erre voltam kíváncsi, akkor marad a kerti slag és a szivacs.
júl. 28. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen kell hozzá mosószer meg kefe is, mert a víztől még foltosan szárad.

Autómosóban néha előmosásként a benzinkutas besegített nagynyomású mosóval, de az csak akkor jó ha a koszt fellazítani használjuk és utána megy a rendes lemosás.

júl. 29. 01:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a kézi autómosóban is csak akkor tudom szépen lemosni, ha van habos kefés opció. Az itthonival sem megy. Egy Lidl sajátmárkásunk van (sárga féle), szeretem, amire itthon kellhet, arra elég, lehet bele sampont is tölteni, gyorsítja az autómosást, de az átkefélést nem úszom meg.
júl. 29. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:

" nem kell átdörgölni szivaccsal? "

Szivacsot sose szabad használni, bármilyen puha rongy sokall jobb .

júl. 30. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!