Az izzadtságtól kicsit felpúposodott a fa asztalom széle, ezzel lehet valami érdemlegeset kezdeni?
Figyelt kérdés
júl. 27. 19:13
1/6 anonim válasza:
Durva egy asztal lehet, vagy durván izzadhatsz.... Nem tűnik életszerűnek.
Ha tömör fa, akkor felcsiszolod. Aztán le kell kezelni rendes védelemmel, pl lakk. Akkor nem számítanak a testnedvek.
2/6 A kérdező kommentje:
Egész nap használom, le is öntöttem párszor
júl. 27. 20:15
3/6 anonim válasza:
A leöntés sokkal többet számít mint az izzadság hidd el.
Felcsiszolni tudod tényleg, max gyalulni, de a rendes védelmet add meg neki utána.
4/6 anonim válasza:
Ha fa lenne, nem púposodna a széle. Gondolom bútorlap és az élzárásnál beszivárog a nedvesség. Nem lehet vele semmit csinálni
6/6 anonim válasza:
A fiam is ilyen rettentően izzadós kezű, neki a számítógépasztal klaviatura tartója hólyagzott fel. Lespakliztam róla a sérült részt, kigletteltem, de műfát is használhattam volna. És vízálló famintás tapétával letapétáztam. Mivel az élfóliát is megsértettem, azt is leszedtem és az elejére élfóliát vasaltam vasalóval. De egyszerűbb megoldások is vannak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!