Hogyan lehet kinyitni a zárat, ha a kilincs nem mozdítja a zárnyelvet?
Ahogy írtam ezt a zárat a kulcsal nem lehet nyitni csak a kilincsel.
A flex is lehet megoldás, de gondoltam előtte hátha valakinek van ötlete
ha csak a zárnyelvet kell visszanyomni, nincs kulcsra zárva, akkor ahogy 4 javasolta, egy csavarhúzóval kell próbálkozni.
De mivel ez nem jön helyre mindenképpen ki kell szedni a zárat. Akkor már akár most is meg lehet tenni.
#7 Ilyenkor szokták mondani, hogy talán könnyebb leakasztani a kaput és a másik oldalon, a zsanérokat piszkálni. nem tudom milyen a kapud, de mielőtt nekiállsz, nézd meg, hogy nem tudod-e könnyebben magát az ajtót leemelni és persze előtte a zsanért levenni. A mienken oda van hegesztve, annál nem lehet, de ha csak csavarozva van, akkor azt ki lehet csavarozni.
Ezeken a képeken ilyesféle van, itt egyszerűbb kicsavarozni a zárral ellentétes oldalon a zsanért és arrafelé kimozgatni, kiemelni a kaput a takaró lemezek közül. Aztán már csak ki kell cserélned a zárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!