Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen ragasztó, tömítő...

Milyen ragasztó, tömítő alkalmas arra, hogy traktor motorblokkon lévő fagyásból eredő repedést eltömítsen?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz helyen van, olaj is folyik ott, hegesztés kizárva, mert hozzá se lehet férni. Nem folyik, de könnyedzik azért. Arra épp elég, hogy az olajba keveredjen és az nem jó ugye. Nem tudom, hogy a hűtő tömítők működnek-e motorblokk öntvényen és lehet, hogy azok jobban fagyállóval keveredve fejtik ki a hatásukat.
2024. júl. 11. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Több fém tárgyat kentem már be 2 komoponenses fém ragasztóval és a kompresszor olaj tartálya is birja már évek óta. Az esetleg nemlehet jó neked?
2024. júl. 12. 15:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom... Ilyennel ha megkenem?

[link]

2024. júl. 12. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
ezt nem ismerem. amit én hazsnáltam eddig azt a helyi nagy vasboltban vettem és egymás mellett volt 2 injekciós tőhöz hasonló kinyomó és a 2 kölünböző anyagot egyszerre nyomtam ki majd kevertem be. miután megkötött olyan volt h késsel elig tudtam megkarcolni
2024. júl. 12. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:

#2 Nem jó amit linkeltél, mert az nem ragasztó, hanem pl hengerfejet lehet vele tömíteni. Ez a motor oldalán nem áll meg.

Inkább ezt használd:

[link]

Használat előtt persze teljesen meg kell tisztítani, olajmentesíteni a kezelendő felületet.

2024. júl. 15. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!