Kapura milyen deszkát tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2 szárnyas nagykapura szeretném, melyik a legolcsóbb? Melyik a legrosszabb minőségű? Melyik a legjobb minőségű? Melyik nem bírja annyira az esőt?
Mivel lehet megelőzni a fa rohadását?
júl. 8. 05:22
3/15 A kérdező kommentje:
Fú de jól esett lepontozni a válaszodat.
Fejtsd már ki, szerinted mitől hülye a kérdés?
júl. 8. 08:06
4/15 anonim válasza:
Legolcsóbb a lucfenyő, ez bírja legkevésbé a kinti igénybevételt. Legjobb valamilyen hőkezelt keményfa, ez rettentő drága. Ezután az akác, esetleg a tölgy jön, ami jól bírja és árban is jó. Fűrésztelepen érdemes venni, semmiképpen nem barkácsáruházban. Ezeket is rendszeresen, 2-3 évente érdemes átkenni, akkor sokkal tatósabb lesz
5/15 anonim válasza:
Nyilván festeni kell de nem drága a lemez sem
6/15 anonim válasza:
Legjobb talán a WPC, igen ez nem fa csak fautánzat, de festegetés és egyéb gondozás nélkül sokáig ki is bírja.
7/15 anonim válasza:
A lényeg, hogy keményfa legyen és impregnálj.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Láttam hogy nagyon drága. Azon tűnődtem hogy a minőségével egyenes arányosan nő-e az ára a kemény fáknak, vagy jóval drágábbak. Azt sem bánnám ha könnyű lenne.
Láttam 2.5 x 10 x 600 fenyődeszkát 2000 ft
Viszont volt 2.5 x 10 x 200 3600 Ft ért...
A durva felülete sem zavarna. Falun élünk, nem egy gazdag negyedben.
Minden esetre köszi még egyszer
júl. 8. 09:14
9/15 anonim válasza:
Bármilyen hulladékdeszka jó, pl. felszedett régi 50 éves hajópadló kiváló. Lefested zománcfestékkel, az eltömi a szú okozott apró lyukakat is, évekig hozzá se kell nyúlni.
10/15 anonim válasza:
Szerintem Marketplace-en nézz körül, akác deszka ügyben.
(Zománcfesték nem jó, valamilyen lazúrt használj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!