Ki milyen megoldást ajánlana?
Tervezek egy háromkerekű járgány építését.
Az elképzelés a következő:
Hátul 2 elöl 1 kerék.
Elöl egy motorkerékpár villa lenne ezen lenne a fékezett kerék is.
Maga a váz formája fejben megvan.
Hátra 2 kerék lenne és csak egy kerék lenne hajtva, ez mindegy bal vagy jobb. A meghajtást egy egyhengeres 4 ütemű stabilmotor biztosítaná röpsúlyon keresztül. A kerékre való hajtás vagy lánc vagy szíj lenne, ez attól függ mit hogy tudok összeszedni hozzá.
A gép hátulja alá milyen hidat lehetne felhasználni aminek az egyik kerekét meghajthatnám?
A célom a géppel röviden tömören jótékonykodás, ha valakit érdekel ezt esetleg privátban vagy akár itt is kifejthetem, de jelenleg nem ez a kérdés tárgya hanem az hogy milyen hidat érdemes ehhez a háromkerekű járgányhoz felhasználni ahol az egyik kerék hajtása megoldható.
Ja és maximum 20-30 km/h sebességel lenne használva.
Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy közúton nem lehet ezt használni, csak és kizárólag zárt pályán lenne használva.
Mentem már hasonló géppel aminek csak az egyik hátsó kereke volt hajtva, nem volt vele semmi gond szépen ment egyenesen!
Én megfordítanám, elöl lenne a két kerék, hátul az egy. És ez az egy lenne a hajtott.
De lehet vennék egy régi Velorexet inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!