Hogyan lehet kiszedni a 100 Ft-os belsejét?
Régebben mikor elkezdték kiadni az új 100 ft-os érmét, haverral ugy oldottuk meg h ráraktuk a vasúti sínre egy szigszalaggal, egy hosszabb szerelvény szépen átment rajta és szétesett:D
de persze az első széria elég szarul volt össze rakva
én sem szedtem még szét:-(
de mivel két totál külömböző anyagról van szó így jók az esélyeid ,hogy más a hőtágulásuk. vagy hevítés vagy lefagyasztás után biztosan szétpréselhető akár satuban is.én azt tenném ,h alátámasztanám agy alátét alakkal a külső részt lehetőleg éppen csak egy picit legyen nagyobb a támaszték furata mint maga a belső rész(kb egy 12-es alátét),ez után keresnék egy olyan átmérőjü kiütőt ami csak pár tizeddel kisebb a belső résznél.és vagy kiütném vagy kipréselném.
a 200ft-os megoldás ami ugyan primitív ,de tuti a siker:kifúrod a belsejét megkapod a külsejét.1 vagy két ponton befürészeled a kűlsejét a belsejéig,szétnyitod és megkapod a belsejét.
bocsi nem élek magyarországon nem szolgálhatok méretekkel rég láttam ilyen pénzt.
de tudtommal gazdasági válság van ezért én nem szedném szét.amugy meg büntetendő a pénz rongálása.
Peti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!