Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kell stabilizáló anyagot...

Kell stabilizáló anyagot használnom egy felső hímezéséhez?

Figyelt kérdés

Szeretnék a legjobb barátnőmnek egy felsőt hímezni kézzel (ami 95% pamut,5% elasztán),viszont most először fogok felsőn dolgozni.

Nem valami macerásat akarok,csak egy ilyen kis feliratot:

[link]

Utánanéztem már a témának és azt találtam,hogy nyúlós anyagokhoz kell stabilizáló (és ez nyúlós anyag),a másik oldalról meg azt találtam,hogy egyszerű mintákhoz (,mint ez) nem kell használni stabilizáló anyagot.

Most végül akkor kell használnom vagy nem?Ha igen akkor mit? Azt is találtam,hogy nem kell feltétlenül venni kimondottan erre való anyagot,hanem egy nem sztreccses anyag is megfelel ennek.Ez igaz? Nem kényelmetlen egy stabilizáló anyag amikor egy felsőt hordassz (,mert ez egy szűk felső lenne,és akkor nem zavaró)?

Köszönöm előre is a válaszokat!! Nagy segítség ez nekem!! <3

#hímzés #stabilizáló #Stabilizálóanyag #Kézihímzés #Hímzésalátét #Felsőhímzés
2024. jún. 20. 16:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!