Loctite superbond creative pillanatragasztónál ez normális?
Néhány hónappal ezelőtt vásároltam egy ilyen terméket ami ugye cseppenként adagolja a ragasztót. Nem használtam kb. február óta és most láttam meg hogy a tubusának az egyik oldalán az illesztés egy darabon minthogyha egy minimálisan szétfeszítődött volna. Olyan minthogyha belülről a ragasztó valahogyan elkezdte volna szétfeszíteni a tubust. Ilyesmi egyáltalán előfordulhat? A kupak illesztésénél is ahol ugye csatlakoztatva van a tubushoz az egyik oldala minthogyha így nagyon enyhén elengedett volna. Tényleg minthogyha elkezdte volna az anyag szétfeszíteni az egészet.
Nem nagyon értek hozzá és szeretném megtudni hogy ilyen esetben mit is lehetne tenni mert gyanítom ez nem feltétlenül “normális” jelenség. Illetve ha mégis az akkor azt is szeretném tudni.
Nem nagyon akarnám kidobni meg semmi hasonló ha nem muszáj mert rengeteg ragasztó lenne még benne. Legutóbb nagyon kevésre volt csak szükségem belőle.
Jah, megkötött azért nyomta szét.
A legkisebb pillanatragasztót kell venni hogy ha nem fogy el hamar akkor kevés menjen kárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!