Normális, hogy a bútorlap szélein a ráragasztott szél között látszik a fekete ragasztó és ezért koszosnak mutat a bútor?
Törölgeti a faxom!
Töltsd fel a képeket valami normális helyre amit elfogad a gyakori%
Mondjuk ide:
Nem tudom, hogy ez milyen bútor, de a ragasztók amikkel a fóliát felrakják (dolgoztam hasonló terméket gyártó cégnél) azok száradva nem feketék. Színtelenek vagy homályos fehéres színűek.
Itt nem hiszem, hogy a ragasztó lenne fekete, ami kilátszik az maga a forgácslap és a ragasztó esetleg csak koszolódott amiért a fólia mérete nem volt megfelelő és rés maradt.
Vacak bútornál vagy elszúrt munkánál mondható normálisnak, de amúgy nem az. Van aki csak igénytelen és nem figyel a munkájára. Nálunk is az amúgy sokba kerülő, nekünk méretre gyártott konyhabútornál több ajtót vissza kellett küldeni, mert sz@rul voltak festve, foltosan, színhiányosan. Aztán képes volt az egyik nagyon tehetséges úgy felrakni az élfóliát, a már itt felrakott bútorra, aminek el kellett volna takarnia hogy több szekrény van összerakva - hogy szakadozott, törött volt a sarkoknál. Úgy kellett vele leszedetnem és újra megcsináltatnom. Csak azért volt rá hajlandó mert már minden fel volt rakva, de óvatosságból visszatartottuk az ár 10%-t amíg teljesen tökéletesen kész nem lesznek vele és azt nem kapták meg másképpen.
Illesztettem be még pár fotót, itt talán jobban látszik a koszosnak ható fekete rész. Konyhabútor ez, annyit mondott az asztalos, hogy visszajön és letisztítja valami szerrel, de mivel ezt ő vágta és ragasztotta így ilyen marad.
Már a bútort átadta. De egy Ikea-s bútor minősége mellette luxus hatást kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!