Milyen elemekből kell összerakni itthon egy polcos szekrényt?
Nagyon kicsi és borasztó elrendezésű konyhánk van. Találtam egy megoldást arra, hogy több pakolós helyünk legyen, és ki tudjuk használni a legtöbb felületet, de ehhez itthon kell összeraknom talán(?) ragasztott falapokból meg minden de életembe nem csináltam ilyet és nincs pénzem asztalosra, de egyébként is érdekelne, ez egy kihívás számomra és szeretném egy alapfokig megtanulni, hogy tudjak ilyeneket csinálni. Még 4 évig itt kell laknunk és szeretném kompaktabbá tenni. Neten nem találtam egyszerűen erről semmi segítséget.
Köszi a válaszokat!
Megtervezed a polcokat és pontosan leméred. A legtöbb asztalosnál lehet méretre szabatni bútorlapot és élvédővel bevonni a látható széleket, az nem túl drága és te összecsavarozod és felfúrod a polcokat. A youtubeon rengeteg videót találhatsz (DIY kitchen, furniture, shelf ... for beginners keresés). Ha nem csináltál még ilyet, akkor nem ajánlom, mert a végeredmény nem biztos, hogy szép lesz, 1-2 milliméter eltérés az illesztéseknél meglátszódik.
Vannak online oldalak is, ahol méretre szabott lapokat lehet rendelni (pl. [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!