Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ha beletört a vakdugó a...

Ha beletört a vakdugó a mentebe akkor mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Egy hűtőgép ajtaját akartam megcserélni és azon az oldalon ahol nincs ajtó, a tetején van két menet amikbe ilyen nagy műanyag csavarok vannak becsavarva (oda mennének a csavarok amik az ajtót tartják), de hiába csavartam csak körbe, körbe forgott. Gondoltam akkor biztos feszíteni kell de beletört.

Hogy lehetne kiszedni? Egyáltalán mit kell ilyenkor csinálni ha a feje olyan mintha csavarfej lenne csak nagyban de hiába csavarja az ember nem kezd el kifelé jönni?

2024. jún. 4. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Fúrd ki,az úgy sem kell.
2024. jún. 4. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed második részére: ha csak forog, de nem mozdul kifelé a vélhetően megszakadt csavar, mielőtt a kifúrás módszeréhez folyamodnál, érdemes a fejet kicsit megemelni mondjuk egy kés hegyével, vagy vékony lapos csavarhúzóval, közben kifelé forgatni a csavart, és valószínű, hogy sikerül működőképes meneteket találkoztani, ami által kitekerhetővé válik a csavar.
2024. jún. 5. 07:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Két ilyen műanyag csavar volt benne, a másodiknál ezt csináltam, hogy kifelé csavartam és közben húztam felfelé, az is ugyanúgy letört. :D

A végén kifúrtam és a maradék műanyagokat egy tűvel piszkáltam ki.

2024. jún. 6. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!