Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vakdugó?! Hol? Milyet? Mennyiért?

Vakdugó?! Hol? Milyet? Mennyiért?

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem bármelyik villamossági szaküzletben kapható, ill. bababoltokban. Vagy rendelj a brendontól, 5 000 Ft fölött úgys ingyen szállítanak, rendelsz hozzá egy pelenkát és kész :)
2012. júl. 4. 10:06
 2/6 anonim ***** válasza:

obiban vettünk,tizepár db volt 500 körül

praktiker honlapján "kicsit" drágábban találtam

[link]

2012. júl. 4. 10:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a 100-asban vettem. Van olyan is, amit be kell ragasztani és mikor a dugót dugod be elfordítani, illetve van olyan is, ami kulcsos, tehát egy műanyag kulcsszerű valamivel kell kivenni a dugaljból. Néhány száz Ft volt és több is van benne. De egy csomó helyen lehet venni, Tesco, bababoltok, de még szerintem bababizikben is kaphatsz. Csak max. el vannak dugva, nem szem előtt, így érdemes megkérdezned az eladót.
2012. júl. 4. 10:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Én olyat szeretnék, amit nem kell kivennem, ha használni akarom az aljzatot. Véleményem szerint az praktikusabb. :)
2012. júl. 4. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
A Saturnban vett olyat a férjem, amit szeretnél. Beragasztod az aljazatba, és magával a villásdugóval nyitod ki, úgy hogy elfordítod. Szerintem ez biztonságosabb, mint a kulcsos, mert a gyerkőcök leleményesek, és könnyen kipiszkálhatják. Ebből 5 db van egy csomagban 500-800 Ft körül mozoghat az ára, de ez nem biztos.
2012. júl. 4. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is olyan van, amit be kell ragasztani, és elfordítani a dugóval tudod. Goods Market 100 Ft-os boltban vettem, 6 db van benne, és 300Ft volt.
2012. júl. 4. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!