Hogyan vágjak egyenesre fát kis kézifűrésszel?
Figyelt kérdés
Bútor lábát kellene egy pár centivel megrövidebbíteni. Viszont nem szeretném ha akár 1-2 mm-es hajlat is lenne benne mert egyrészt nem lesz szép, másrészt az sem lenne jó ha billegne. Valamint azt is jó lenne tudni hogyan csináljam, hogy ne legyen "sorjás", "durva" a vágás, mert az megintcsak nem szép. Mi a legjobb otthoni megoldás?2024. jún. 3. 17:19
1/2 anonim válasza:
Vegyél egy gérládát és finomfogú fűrészt.
2/2 anonim válasza:
Hát, én a székem lábainak elvágásából nem csináltam nagy ügyet.
Tolómérővel bekarcoltam minden láb minden oldalán a vágás helyét, aztán vonalzóval és rajztűvel még meg is erősítettem. Fémfűrésszel vágtam, mert az a kis fogai miatt nem szakít. Egy láb egy perc, vagy fél. Mivel minden oldal be volt jelölve, aránylag pontos volt a vágás. Utána flex-szel simára csiszoltam a vágásokat, hogy a szőnyeg ne károsodjon, végül a vágás meg a függőleges oldalak találkozásánál csináltam még egy 45 fokos letörést, úgy 2x2 mm-est, hogy ne legyen éles. Ezt is be lehet jelölni, de én csak úgy minden nélkül csináltam, ha egyenes nagyjából, akkor nem látszódik úgyse, ha valaki nem hasal oda nézegetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!