KPE-idomok bevízkövesednek úgy, mint a fémek?
Figyelt kérdés
Kerti csap kifolyó végére jelenleg nem lehet semmit rárakni, annyira vízköves lett a menet. Ha egy műanyag közcsavart tekernék be helyette, az megoldaná a gondot hosszú távon?máj. 8. 06:31
1/2 anonim válasza:
Egy idő után az is vízköves lesz. Amúgy meg a menetes megoldás helyett sokkal jobb a gyorscsatlakozó. A menet hamar ki fog kopni
2/2 A kérdező kommentje:
Hát mindegy, műanyag van itthon, az lesz...
A gyorscsatlakozót is rá kell valamire tenni.
Egyébként a hollandi jobb, ha nem akarok nyomásesést, de most csak kevés vízre lesz szükségem, és én is gyorscsatlakozót terveztem használni. Ha rá tudom tekerni valamire. De előbb még szét kell melegíteni gázlámpával a jelenlegi idomokat.
máj. 8. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!