Abszolút kezdőként pálcás kerítést csinálnék magamnak, mire kell figyelnem, milyen tanácsaitok vannak? Vennék egy kis kompakt gépet, rúdacélt, kovácsoltvas díszeket, stb...
Figyelt kérdés
Amúgy szoktam barkácsolni, lakatosmunkát is, de a hegesztés eddig kimaradt. Kérlek ne ítéld el ezt a dolgot, hogy "nem tudod megcsinálni, mert külön szakma", stb... Ezt természetesen értem. De csináltam már asztalosmunkát, kőművesmunkát, burkolómunkát magam, és (mások szerint is) jó lett. Lehet, hogy ötször olyan lassan, de megfelelő lett. :)máj. 6. 12:48
1/2 anonim válasza:
Ha ennyi mindent csináltál már, akkor hamar belejössz. Hulladékvasakon gyakorold a hegesztést, amikor úgy érzed megy akkor belefogsz a kerítésbe.
2/2 anonim válasza:
Ahogy 1-es írja, gyakorolj egy kicsit hulladékvasakon, menni fog barkácsszinten elég hamar. Előtte nézegess videókat meg olvass azért utána. A kovácsoltvas díszeket én inkább hagynám, mert lehet, hogy jól néznek ki, csak festeni ne kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!