Fa vagy kovácsoltvas kapu?
Én is dilemmába voltam. Aztán számoltam és a kovácsolt vas kerités mellett döntöttem. Mert a fa keritést az idő, a nap, minden amortizálja lefelé. Attól függetlenül hogy állandóan fmajd csiszolni , festegetni kell. A vas kerités lehet hogy először többe kerül , de ha 10 vagy 20 évet nézünk akkor olcsóbb . Én szakemberrel csináltattam meg, nem magunk kókányoltuk meg. Mikor össze állitották elhozták beilleszteni, megnézni. Akkor látszott hogy milyen profi munkát végeznek. Én már láttam vas munkát de ilyen szépet még nem, olyan pontos vágást, illesztést amit csináltak szóhoz alig jutottam.
Na. Aztán le horganyozták, por szórással festették és nagyon jó lett. Ha igy lesz és nem lopják el, vagy valami nem töri össze, túl él nem csak engem de még az unokám is . Addig nem kell rajta semmit csinálni, semmi féle karbantartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!