Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Tönkre ment a garázskapu...

Tönkre ment a garázskapu egyik távirányítója, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Kettő van, abból egy tönkre ment, a másik működik.

A gond, hogy az a cég, akitől vettük (majdnem 20 éve) már nem létezik, így újat sem tudunk venni.

Van ilyen távirányító duplikátor, elvileg le lehet másolni a működő távirányítót. Ezek ténylegesen működnek? Google-ban keresve csak ilyen "kétes" hírű webshopok jönnek be, mint holmibolt, meg kütyübazár.

Nem látok se egy media marktot, vagy egy elismertebb forgalmazót.

Van valakinek tapasztalata ezekkel? Köszi.

máj. 2. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, lehet programozni távirányítókat. Én első körben egy autó-elektronikai céghez mennék el, ui. olyat hallottam már, hogy autó távirányítóját programozták szintén azért, mert az egyik tönkre ment és újat kellett venni ill. programozni hozzá.
máj. 2. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Többek közt itt is megkapod a kütyübazáros. Ha mègse jó, sokat nem vesztesz vele. De alapból egyszerű kèszülèkek, de a gyártóknak ez nem èri meg, de sok embernek kell(het) így a kínaiak jól eltudják adni.

máj. 2. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
A klónozás megérne egy próbát. Ha kell van egy eladó kapunyitóm.
máj. 2. 12:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán tudsz venni is ilyen távirányítót meg lehet, hogy csak elemet kell benne cseréltetned. Mi vettünk egy újat amikor elromlott (ha jól emlékszem, több éve volt) és a kapu leírásában benne van hogyan kell rákódolni az ajtót. A neten a párom rákeresett hol lehet ilyen típushoz távirányítót venni és a legközelebbi üzletbe mentünk csak el érte.
máj. 2. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Szó szerint úgy jártam, mint te, kedves kérdező.

sajnos a mókolttakkal nem működik, gyári meg nincs.

máj. 2. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ugrókód beállításhoz a garázskapu vezérlőjéhez is hozzá kell férni. Aki garázskapuval foglalkozik azzal kell beszélni, hogy vásárolnál egy távirányítót. El kell hogy menjen hozzád, és ott tanítja be az eszközt. Ki kell fizetned egy kiszállást is. Cserébe egyből működőképes megoldásod van.
máj. 2. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!