Hogyan kell megjavitani a zuhanyválasztó kart? Régi, két tekerős, hagyományos, legolcsóbb csaptelep.
használj egy kicsit erősebb vízpumpa fogót. Azzal kitekered onnan. Ha a kezedben lesz az új betét, látni fogod a belső forgatható tűske részt. Na ez a tűske rész 35 évesen be lesz rohadva, és amikor tekered először kb 15-20 fokban könnyebben megindul maga a betét kompletten, de aztán a belsőrész már nehezen engedi tovább forogni, így az újabb erőkifejtést igényel majd.
Amikor meg az újat tekered be figyelni kell a kis tüske állását hogy pont oda menjen be ahová annak be kell mennie., egy kis vájatba egy fura kinézetű műanyagból készült hosszúkás dugattyú-szerűségbe. Ez is ott lesz a csomagolásban. ennek cseréje nem feltétlen fontos, de ha ki akarod cserélni akkor a kézi zuhanyrózsa króm dísz tartót kell kitekerni és majd felfelé kiemelni.
De jól leírtad nekem! Köszi!
Egy obiban mar voltam, de csak Kludihoz valo volt. Egyfele volt csak.
Elobb inkabb szetszedem.
Es beviszem megmutatni a betetet a boltba.
Vizpumpa fogot hasznaljak erosebbet…az milyen? Milyet vegyek pontosan? Milyen marka vagy milyen meret vagy mi az, hogy erosebbet? Nekem nincs ilyen fogom, de veszek akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!