Mosogató hagyományos, régi, 2 tekerőgombos csaptelepből levegősen folyik a víz. Mit kell vele csinálni? Ilyen Mofém vagy hasonló csaptelep, olyan 40 éves. Ami régen mindenkinek volt, olyan, az a legolcsóbb.
Levegősen, vagy nem tudom, hogy mondjam. Úgy, mint ahogy a tűz lobog, egyenőtlenül, nem pedig tömör, szép, egyenletes sugárban.
A szűrőt kell kitisztítani? De hogyan kell azt kivenni?
Nincs erről videó You Tube-on?
Folyó vízben mosogatáskor így fröcsköl, azért nem jó.
2-es jo ötlet, emelvenyt epiteni! Aha! Koszi mindenkinek!
Ez biztos nagyon odavizkovesedett már, mert meg soha nem volt letekerve!
3-as, ez nem viztakarekos perlatoros szerintem, 40 eve olyan még nem volt…🤔ez nem úgy jon levegosen, hanem olyan csunyan osszevissza csordogal.
Sziasztok! Harom napig ecetben emelvenyen azott! Nem lett jo, ugyanolyan megtekeredve, levegosen, frocskolve folyik a viz belőle, mint elotte! Semmi valtozas…
(Szerelo kihivasat el szeretnem kerulni, nem szeretem a szereloket, egyedul meg nem tudok csaptelepet cserelni.)
A csap veget is le kene tekerni, ugye?
Nem tudom, se kezzel, se villaskulccsal, se kombinalt fogoval. Mas szerszamom nincs. Milyet vegyek hozza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!