Írnátok nekem saját kezűleg készíthető karácsonyi díszítéseket?
Én ilyet csináltam tavaly, nagyon tuti, és különböző méretben is tudod csinálni, meg különböző színben is
Üvegmatrica festés (fóliára lehet festeni, majd száradás után lehúzható, bútorra, ablakra ragasztható, majd eltávolítható) itt találsz mintákat..alul van a karácsony kategória:
Köszönöm szépen a sok ötletet!A köves mécsestartó nagyon tetszik!Az üvegfestéket ismerjük, sűrűn csinálunk itthon is, és a Szalvétatechnikát is, ezért gondoltunk valami másra!
Ötletek jöhetnek még!
Mi mindig magunk csinaltuk a koszorukat es az ajtodiszeket. Vettunk egy alapot, kimentunk az erdobe, megnyestunk par fat, aztan osszeraktunk valamit a termesekbol meg az agakbol. Mindig megvarialtuk valahogy, vagy vettunk kreativ boltokban muanyag bogyokat, es azokkal. Utana muho spray, nagyon hangulatos volt :)
Meg anno szalmabol es kukorica csuhebol csinaltunk karacsonyfadiszeket, csillagokat, osszevarrtuk oket piros fonallal, es egy piros-arany diszitesu fan nagyon jol mutattak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!