Fűkasza miért fullad le gázadásra?
Nincs. Csak indításnál használunk szivatót tudom.
Most szét van szedve. Még megtakarítom rendesen. Vettem új pakolásokat, szimeringet. Már akkor azokat is kicserélem. Közben észre vettem a szívótorokban az egyik menet elkezdett kifelé jönni a műanyag házból. Lehet ott sem tömített rendesen. Azt is kicserélem. Összerakom és meglátom mi lesz vele. Ha alapjáraton megy elvileg valami pakolás hibának kell csak lennie.
Elnézést.
Pakolás = tömítés készlet.
Menet a műanyagban. Mármint a szívótorok műanyag részében van 2 menetes rész, ami ugye fém. És az egyik kezdett kifelé jönni belőle. Ezáltal a szívótorok síkjából kint lóg a menetes rész, aminek ugye alapesetben benne kellene lenni.
Ha megváltozik a gép viselkedése, a karburátorállítás a legutolsó, amihez nyúlunk, és tesszük ezt annak tudatában, hogy ahogy telnek a munkaórák, valószínűleg egyre többet ártunk vele. A valódi hibát kell feltárni egy faék egyszerű gépben is. Az esetek túlnyomó részében egyszerű tisztítás vagy alkatrészcsere, ráadásul általában filléres holmik.
Ehhez hozzájön még, hogy karburátort állítani igényel némi rutint is, videókat nézni róla és próbálni ügyesnek lenni nem ugyanaz, mint fordulatszámmérővel ellenőrizve gyári értékekre hozni a sokszázadikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!