Felesleges, és rossz mosdora tehető csaptelepetek honnan szerezhetnék?
Figyelt kérdés
Ha van valakinek felseleges nem küldené el nekünk. babaonyhát csinálunk és arra kéne, de sehol nem találtunk rosszat.2010. okt. 24. 15:57
1/8 anonim válasza:
Esetleg nincs víz szerelő az ismerősök között?Naki biztosan van ezer felesleg.
2/8 A kérdező kommentje:
nem igazán ismerek, bolhapia sincs. interneten is probáltam, még ebbe reménykedek.
2010. okt. 24. 16:20
3/8 anonim válasza:
Ócskavas-telep ? Nálunk lomizáskor összeszedik a cigók,mert réz.
Merre laksz?
4/8 A kérdező kommentje:
borsod megye
2010. okt. 24. 22:40
5/8 anonim válasza:
Szeged környéki lennél,adtam volna.
6/8 A kérdező kommentje:
esetleg postán nem lehetne elküldeni?
2010. okt. 27. 10:20
7/8 anonim válasza:
Mire elküldi neked postán, többe kerül a postaköltség, mint bemenni valamelyik közeli multihoz és kb.2000 forintért megvenni a legolcsóbbat. De miért keresel rögtön többet? Hány babakonyha készül?
A helyedben én is a szomszédoktól ill. vízvezetékszerelőktől érdeklődnék. Nálunk is pár hete volt lomtalanítás, vitte a kisebbség az összes csapot (is), mert jó pénzt kapnak érte a méhben.
8/8 A kérdező kommentje:
elirtam egy kellene.
2010. okt. 27. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!