Ha beragasztotta vki a zarat bmi ragasztoval,hogy lehet kinyitni a kulcsommal?
Figyelt kérdés
A masikat meg felhasitotta.
Abus a beragadztott
Winkhouse a felfedzitett (fuggoleges res van a kulcslyukon.)es ragaszto.
febr. 4. 17:45
11/14 anonim válasza:
"vékony csavarhúzóval piszkálgatni a ragasztót és darabokat leszedni belőle"
Te sem láttál még zárat közelről...
Piszkálgathatod napestig komám...
A ragasztó beszivárgott a zár belső résében lévő apró alkatrészek közé (kapilláris elv) és onnan nem fogod kiszedni sem pisztergálással, sem oldószerrel.
Akármennyire is fáj, szét kell fúrni, verni, flexelni.
12/14 anonim válasza:
Jártam így, egy "kedves" ismerősöm ált így bosszút. :( Lakatost hívtam, mert nem is tudtam, hogy ragasztó volt a zárban.
13/14 anonim válasza:
#11 Önellentmondásban vagy: ha a ragasztó beszivárgott, akkor az oldószer is. Ha megfelelő oldószer, akkor fel is oldja a ragasztót.
14/14 anonim válasza:
13 te még nem láttál beragasztózott zárat.
De hajrá, a lehetőség adott, mutass egy videót arról ahogyan megoldod a problémát! Várjuk a youtube linket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!