Egy ilyen ragasztót hogy vigyek fel ha ilyen veszélyei vannak?
Csinálok valamit, és fontos hogy hőnek lesz kitéve az a valami, meg víznek. Tehát fontos a hőállóság és az hogy száradás után miután megszilárdult a ragasztó, bírja a vizet is. Erre a célra kerestem ragasztót, tömítőt.
Találtam is egyet ami jó lehet, csak azt írják a ragasztó alatt az oldalon h Veszély! Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okozhat. Ha a bőrre kerül az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni, a bőrt le kell öblíteni vízzel (vagy zuhanyozás) ha szembe kerül több percig tartó ovatos öblítéssel ki kell mosni.
Namost, nekem még nem volt szerencsém ilyen anyaggal, még nem dolgoztam. Amit csinálok ott meg lesz hézag és ott kell hőálló vízálló tömítés. Mivel kenjem el ha felviszek ilyen ragasztót? Gumikesztyűvel? Fontos hogy jól körbe legyen kenve és elhúzva a ragasztó h mindenhol zárjon.
Ez a figyelmeztetés inkább arról szól, hogy bőrt irritáló összetevője van, így ha egy ruhadarabra kerül akkor azért kell levenni, hogy egyrészt ne érintkezzen a bőrrel, másrészt ne ragaszd magadra véletlenül sem (száradási idő miatt, minél hamarabb eltávolítod annál jobb).
Ettől még hozzáérhetsz bármivel, aminek nem oldja az anyagát. Nézd meg a kesztyűt, csak ne úgy hogy felveszed és belenyúlsz a ragasztóba.
Zárt ruházat (azaz hosszú ujjú), gumikesztyű.
Ennyi.. Jó munkát!
Ne parázd túl, semmi értelme..
:D
Erről a ragasztóról beszélek. Csak másik oldalon is néztem és ott írják a veszélyt rá. Ezen az oldalon nem látom hogy írnák a veszélyeit.
Mit akarsz csinálni?
Mert amit írsz oda pont jó a hő és olajálló szilikon és azt lehet ujjal is kenni és tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!