Olyan pillanatragasztó ami vízálló és nem veszélyes a teknősökre nézve?
Rendeltem egy napozót a teknősömnek ami ilyen mágnesekkel mükődik, de mindegyre veri le a mágneseket, de szeretnék valami megoldást találni.
Arra gondoltam vennék ilyen tappancsokat és az oldalára ragasztanám, de nem tudom, hogy minden pillanatragasztó állat barát-e. Vízálló szerintem az egész vízálló, de szeretnék biztos lenni benne.
Ha esetleg tudtok valami más megoldást ami egyszerűbb akkor megköszönném! :)
Jobb akvarisztikai boltokban lehet kapni akvárium ragasztásához használt szilikon ragasztót. De barkácsboltban is találsz. Azért kell megfelelőt venni, hogy ne penészedjen.
Ha még nőni fog a teknősod, akkor nem ragasztanám fel. Bár a szilikonos ragasztást egy pengével le is tudod vágni.
Nem, egy ilyenre gondoltam:
Csak nem jutott eszembe a neve. :) A mágneseket szeretném hagyni, szerintem hülye megoldás és én is hibás vagyok, mert amikor rendeltem akkor nem figyeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!