Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Yato akkus gépek milyenek?

Yato akkus gépek milyenek?

Figyelt kérdés
Pl egy Yato ütvecsavarozó vagy bármi más. Milyen minőség stb. Márkaőrültek akik egy márkát istenítenek ne írjanak. Megértem az Ő álláspontjukat is, de nem mindenki teheti meg, hogy olyan árkategóriában vásároljanak. Illetve sokszor nem is éri meg otthoni használatra.

2024. jan. 4. 13:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok márkaőrült, de abban hiszek, hogy otthonra is megéri jó minőségű gépet vásárolni.
2024. jan. 4. 13:09
 2/12 anonim ***** válasza:
31%
főleg otthonra kell jóminőségű gép...a szarabbját vegyék a cégek, nekik van emberük a garanciális cserére.
2024. jan. 4. 14:01
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagyok márkáhű, de ezekkel a noname hulladékokkal még soha nem jártam jól.
2024. jan. 4. 14:23
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Lengyel cég, közepes minőség.
2024. jan. 4. 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok márkaőrült, pont ezért próbáltam ki a Yato-t, Szar!
2024. jan. 20. 01:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Nagyjából Parkside szint lehet. Azaz nem használhatatlan, de barkács kategória, nem csúcsminőség. Évente egy-két alkalommal elővenni jó lehet, annyit kibír.

Én itthonra a Metabora álltam rá. Állítólag itt azt írták, hogy ez sem a legjobb, nekem még nem volt vele bajom. Nem márkahűség, hanem ezekhez a gépekhez van akkum, töltőm, egyéb tartozékaim. Így szándékosan nem akarom őket vegyesen keverni, még ha lenne is olcsóbb és hasonólan jó alternatíva.

dec. 20. 19:44
 7/12 anonim ***** válasza:

29.000 egy Makita, 18V, 190 Nm-es gép, egy Yato meg 24.000 18V / 160 Nm.

Akkor érdemes egy szart megvenni?

dec. 21. 15:47
 8/12 anonim ***** válasza:

#7 hát ja, csak ha nincs neki Makita akkuja, töltője, még azt is meg kell venni...

Kompletten akkuval, töltővel mennyi a különbség a kettő között?

dec. 21. 15:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Makita, 18V 2Ah akku = 12.000

Yato, 18V 2Ah akku = 10.000

dec. 21. 16:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor olcsóbb mint a Metabonál. Pár éve Makita és Metabo gépek között vacilláltam. Azért esett utóbbira a választás, mert a Makihoz a nagyobb kapacitású akkuk, komolyabb töltők horror áron mentek. Ezek szerint változtattak azóta az üzletpolitikán.
dec. 21. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!