Pl egy Yato ütvecsavarozó vagy bármi más. Milyen minőség stb. Márkaőrültek akik egy márkát istenítenek ne írjanak. Megértem az Ő álláspontjukat is, de nem mindenki teheti meg, hogy olyan árkategóriában vásároljanak. Illetve sokszor nem is éri meg otthoni használatra.
Én nem vagyok márkaőrült, de abban hiszek, hogy otthonra is megéri jó minőségű gépet vásárolni.
2024. jan. 4. 13:09
2/12 anonim válasza:
főleg otthonra kell jóminőségű gép...a szarabbját vegyék a cégek, nekik van emberük a garanciális cserére.
2024. jan. 4. 14:01
3/12 anonim válasza:
Nem vagyok márkáhű, de ezekkel a noname hulladékokkal még soha nem jártam jól.
2024. jan. 4. 14:23
4/12 anonim válasza:
Lengyel cég, közepes minőség.
2024. jan. 4. 14:50
5/12 anonim válasza:
Én sem vagyok márkaőrült, pont ezért próbáltam ki a Yato-t, Szar!
2024. jan. 20. 01:08
6/12 anonim válasza:
Nagyjából Parkside szint lehet. Azaz nem használhatatlan, de barkács kategória, nem csúcsminőség. Évente egy-két alkalommal elővenni jó lehet, annyit kibír.
Én itthonra a Metabora álltam rá. Állítólag itt azt írták, hogy ez sem a legjobb, nekem még nem volt vele bajom. Nem márkahűség, hanem ezekhez a gépekhez van akkum, töltőm, egyéb tartozékaim. Így szándékosan nem akarom őket vegyesen keverni, még ha lenne is olcsóbb és hasonólan jó alternatíva.
dec. 20. 19:44
7/12 anonim válasza:
29.000 egy Makita, 18V, 190 Nm-es gép, egy Yato meg 24.000 18V / 160 Nm.
Akkor érdemes egy szart megvenni?
dec. 21. 15:47
8/12 anonim válasza:
#7 hát ja, csak ha nincs neki Makita akkuja, töltője, még azt is meg kell venni...
Kompletten akkuval, töltővel mennyi a különbség a kettő között?
dec. 21. 15:51
9/12 anonim válasza:
Makita, 18V 2Ah akku = 12.000
Yato, 18V 2Ah akku = 10.000
dec. 21. 16:00
10/12 anonim válasza:
Akkor olcsóbb mint a Metabonál. Pár éve Makita és Metabo gépek között vacilláltam. Azért esett utóbbira a választás, mert a Makihoz a nagyobb kapacitású akkuk, komolyabb töltők horror áron mentek. Ezek szerint változtattak azóta az üzletpolitikán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!