Vezérelt (éjszakai) áramra kötött konnektort nagy meló átkötni rendes áramra? Mennyibe kerülhet?
"A legegyszerübb ha szolsz az eon nakm azok kimennek"
És úgy megbüntetik hogy még az unokája is fizetni fogja!
"és megcsinállják"
A szolgáltató az óra után nem csinál semmit. Maximum ha valami nagyon életveszélyest látnak, akkor lekötik.... a házat.
"le kell szedni a plombát"
Honnan??????
Kérdező ki a fene kötötte be azt a konnektort? Vezérelten csak fixen bekötött berendezések lehetnek. Max leválasztó kapcsoló lehet előttük.
Hol és hogyan van rákötve a vezérelt hálózatra? Mit üzemeltettetek erről a konnektorról?
Teljesen uj villanyszereles, es ugy lett kialakitva a furdoben, hogy egy Ariston Velis Evo 100-as bojler van bedugva abba az ejszakai aramos konnektorba, ezt szeretnem ha rendes aramon lenne.
Azért lett vezéreltre rakva, mert akkor még nem volt meg a nappalinak a teljesitmenybovitese, es a vezerelten meg nem volt semmi, es az legalabb elbirta.
Kulon kismegszakitoja van a bojlernek a lakaselosztoban, ezt tudom.
Értem. És ugyanabban a lakáselosztóban van a többi áramkörnek is a biztosítéka? Szóval magyarul több biztosíték van abban a lakáselosztóban, ahol a bojler biztosítéka van?
Ha igen, akkor kb. pár perces történet. Hogy mennyibe kerül, azt megmondani nem tudom, nyilván a villanyszerelőnek van kiszállási költsége. Egy biztos, hogy az elkért összeg biztos felháborító lesz ahhoz képest, hogy mennyi időbe telt ezt elvégezni... =/ Nehéz is lesz erre találni valakit, mert ilyet a többség úgy vállal maximum, ha éppen azon a környéken van dolga! Amennyiben ismered a villanyszerelőt, aki korábban szerelt a házban, hívd őt!
Akkor át lehet kötni a dobozban azt a konnektort nappalira.
Viszont akkor a bojlerhez hogyan megy majd a vezérelt...? Talán abban a csőben elfér még a bojlerhez menő vezérelt is. De annak is kell egy kötődoboz, mert ugye fixen kell bekötni, nem lehet dugványozni.
Ebből vésés lesz.
Vagy nem is szeretnéd éjszakaira a bojlert?
Akkor csak át kell kötni a dobozban annak a konnektornak az áramkörét nappalira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!