Hogyan távolítsam el a fürdőkád aljáról a több éve odaszáradt pillanatragasztó maradványt?
Figyelt kérdés
2023. dec. 25. 09:37
71/127 anonim válasza:
Nem kell semmi drága cucc. Kalapáccsal levered.
72/127 Salx Narval válasza:
Véletlen került elém a kérdés de meg kell hagyni jól szórakoztam, köszönöm nektek de főként a kérdezőnek, nagy arc a srác.:D
73/127 A kérdező kommentje:
#71 próbáltam már. De sajnos lapos és nem áll ki eléggé annyira, hogy le tudjam ütni.
márc. 21. 07:05
74/127 anonim válasza:
Akkor próbáld a körmödet alányomni és apránként felfeszegetni a ragasztót.
75/127 A kérdező kommentje:
Hahaha...
márc. 21. 09:34
76/127 anonim válasza:
"Véletlen került elém a kérdés de meg kell hagyni jól szórakoztam, köszönöm nektek de főként a kérdezőnek, nagy arc a srác.:D"
Csatlakozom. December óta egy fél év alatt nem tudta megoldani. De rendszeresen kiemeli, mert valószínűleg őt is szórakoztatja a dolog.
[Amúgy is, hogy kerül a pillanatragasztó a fürdőkádba?]
77/127 A kérdező kommentje:
Mivel távolítsam el?
máj. 16. 08:06
79/127 anonim válasza:
A lobotómia nevű eljárás hatékonyan megoldja ezt a problémádat!
80/127 A kérdező kommentje:
Mivel oldjam az odaszáradt pillanatragasztót?
máj. 29. 16:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!