Hogyan tudom megjavítani a beragadt radiátor szelepet?
Saiasztok!
Ugyan az a problémám mint ebben a videóban: https://www.youtube.com/watch?v=f5nQ6EitxNA
Csak amikor elkezdem letekerni az anyát a termosztát után, elkezd bekapcsolni a radiátor, ezért a víz ami jön belőle melegszik, szóval nem tudom letekerni, mert akkor gondolom már forró lenne ami belőle jön, ha teljesen letekerném. Mit tudok tenni hogy ne melegedjen a víz, amikor elkezdem terekni a radiátor szelepet?
Lakásban vagyok ha számít valamit.
Köszi a válaszokat!
Nem értem a kérdést, ha szétszeded a szelepet, akkor meleg víz fog jönni, mivel a rendszerben meglepő módon meleg víz kering.
Vedd le a műanyag termosztát fejet, és óvatosan ütögesd meg a beragadt fém pöcköt.
Amikor elfordítom simán a műanyag fedelet akkor nem működik a radiátor, viszont amikor leveszem és elkezdem tekerni lefelé mint a videóban 1:48-nál akkor már beindul.
Hogy tudom elérni hogy akkor is jöjjön amikor a műanyagot fordítom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!