Radiátor tartó lábként működő lehet vagyis funkcionálhat egy Talpas oszloptartó láb?
Van egy 120x90 cm-es három soros (33k) radiátorom, aminek már az önsúlya is olyan nehéz,hát még ha a víz is belekerül, hogy falra akasztani nem akarom.
Tudom, hogy lehet kapni hozzá spéci erre a célra kifejlesztett radiátor tartó lábakat, ami nyilván a legjobb megoldás, de nekem most költséghatékonyabb megoldást kell.
Arra gondoltam, hogy vannak ezek a talpas (betonba csavarozható) oszloptartó lábak, ebből vennék kettőt és ezekre ültetném rá a radiátort plusz az akasztó füleinél fogva rögzíteteném a falhoz, hogy ne billegjen ide-oda.
kommentben linkelek fotót a lábról amikre gondoltam.
Barkácsolós, innovatív gondolkodású válászokat szere tnék. Akár pro és kontra is lehet mellette vagy ellene. Elsősorban ezt preferálnám az olcsósága miatt. (a szépség sokadlagos szempont jelen helyzetekben)
Ez nem túl "költséghatékony".
Viszont ha aláteszel néhány féltéglát az akár ingyenesen is megoldja a pénzhiányt.
Szerintem egy normalis oszloptarto kb annyiba kerul mint 1 radiator lab.
En a problemasabb gyerekemnel felakasztottam a falra es tettem ala labat is. Igaz csak 2 soros es kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!