Parkside akksis Performance Sarokcsiszoló azért állítja le magát, mert nagyon lelassul a fordulatszám?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam (vágtam vele elég vastag és kemény anyagot) és közben szándékosan erősebben nyomtam oda az anyagra, majd magától leállt. Azért állt le mert másképpen túlmelegedett volna a motor?2023. okt. 15. 19:32
1/10 anonim válasza:
Igen. Az akksit és a motort is kíméli.
2/10 anonim válasza:
Nem kell rányomni izomból, hagyd, hogy dolgozzon a gép.
Ha leesik a fordulat, akkor nem is vág már, tönkreteszed a korongot is, .eg leégetheted a gépet is. Szerencsére ebben már van hülyevédelem.
3/10 anonim válasza:
Lehet hogy az akkumulátor kapcsol le.
Mennyire régi a gép? Sokat volt használva?
Bár ha még új, akkor is lehet selejtes az akku. Elég ha az egyik cella vacak benne, mindjárt be fog esni a fesz és lekapcsol a védelem.
Töltést jól veszi az akksi?
4/10 A kérdező kommentje:
Minden oké. A gép vadonatúj. Csak kipróbáltam, hogy mennyire fogja meg vágás közben a gépet úgy, hogy közben rányomom rendesen.
2023. okt. 15. 22:45
5/10 anonim válasza:
Jó'vanakkó, nyomogassad csak h..egyerek! :D
Ennyi eszed van. Ez nem ipari gép, hanem egy akksis hobbi cucc.
6/10 anonim válasza:
Az a parkside flex eléggé kéri a 4Ah akksit. 2-essel nekem mindig olyan volt, mintha lemerült volna. Van benne védelem is, kissé hamar leold terhelésre, de rááll a kéz, cserébe nem rúg nagyot, amikor tényleg beszorul.
7/10 anonim válasza:
#5 Egy profi gep is megall ha ranyomod. Nekem a legerosebb akkus Milwaukee van, azt is meg lehet olni, bar teny, hogy joval nagyobb ero kell hozza, mint egy hobbi gephez. De ez nem baj, igy kell mukodnie.
8/10 anonim válasza:
A parkside azért legendásan túlóvatoskodja, sajnos.
9/10 Sebastian3396 válasza:
Nem szeretik a gepek tul eroltetest..Benne van ugyan a biztonsagi leallitas nehogy problema legyen a geppel vagy a korongal.Az meg hogy minden gepet le lehet fogni ha kackac.Csak ahoz nem parkside vagy millwauke vagy tarsai kell.Ha gyilkolni akarod a gepet vegyel Extreme Dewalt 180 mm tarcsaval 54v 15ah akkuval..Na azt mar nem fogod meg.Csak kirepul a kezedbol..Nekem ezek az ipari gepcsalad van es tudom..Szoval lehet izmos geparkot venni..
10/10 anonim válasza:
A 230-as Dewaltot is le lehet fogni mind vagassal mind csiszolassal. A 180-asat nem tudom, de gyanitom azt is. Meg a 3kW-os halozati gep is megall ha nekifeszulsz, mindet esszel kell hasznalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!