Milyen állítható fordulatszámú sarokcsiszolót ajánlanátok?
Milyen állítható fordulatszámú sarokcsiszoló vált be nektek?
Gyalulatlan régebbi deszkákat csiszolnék vele, tehát ezért lenne szükség a fordulatszám szabályozásra. Illetve bármit lehet vele vágni/csiszolni, pont ezért választanám a sarokcsiszolót, meg ezzel lehet a leggyorsabban haladni. 20 ezer forint körül gondolkoztam. AEG, Einhell, Parkside azt mondják nem rossz.
A Parkside tökéletes.
Nem véletlenül adnak rá 3 év garit.
Parkside-ot használok drótkorongra, négertárcsára, lamellásra és bírja. Egyedüli hiányossága, hogy állandóan nyomni kell a bekapcsoló gombot.
Bár ez biztonsági szempontból, különösen drótkorongozásnál nem rossz dolog.
Ár-érték arányban verhetetlen.
Nekem is van Párkszájdos fordulatszám szabályzós flexem,de szerintem soha többet.
Ahogyan írták az előttem lévők,folyamatosan nyomni kell neki a gombot.
Hosszabb egy átlag flexnél,így nem biztos,h mindenütt beférsz/elférsz/hozzáférsz vele.
Azonkívül,h úgy ráz,mint egy lapvibrátor,ércesen/fémesen krákog.
Mindkét kezeddel fogni kell meló közben,nincs szabad kezed,h fognád az anyagot amit csiszolsz,vagy valami.
Ez hatalmas hátrány a fix fordulatú gépekhez képest.
AEG-t,Metabo-t inkább,de a helyedben azért megnézném a Hikoki-kat is....
A lidl-s sel az a gond,hogy hiába a három év gari,---ha meghibásodik,3~4 hétig nem lesz sarokcsiszolód,az tuti! Felhívod,kijönnek,elviszik,megnézik,ha alkatrész kell,központi raktárból hozatnak,megcsinálják,visszaküldik,stb,stb.
Közben meg mennek a napok,a hetek,és Te ott vagy a félig lecsiszolt deszkákkal....
A Metabo-nak szintén ez a menete,náluk 2 hét alatt megjön,de az is két hét. Ja! és ritkábban romlik el.
Amúgy a porvédettsége messze a legjobb(a spirális cellás hűtése is).
A kis Makitát meg olyan sz@r bekapcsolni,ügyes,akinek kesztyűben sikerül.
Ezek mind~mind évek felhasználói tapasztalatai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!