Régi kéményajtónk nem szabványos és már nem szigetel jól, főleg a kémény felőli. Létezik a szigetelésre valami ajtócsere nélküli megoldás? Pl: Amit oda lehet ragasztani és levehető, ha nagyon kell?
Én begipszeltem a p..ba. :D
Évente 1x ki tudom szedni takarításkor.
:) Hát igen. Amúgy közben tűzálló purhabot és ezt:
De jó lenne tapasztalt, viszont ha más nem lesz a gipszelés is szóba jöhet.
Próbálkozhatsz ezekkel, de minek?
Ha a padlástérben van, akkor az sem baj ha csúnya. Nekem kiverte a gipszet a korom, ronda mint a vasárnap reggeli hányás, de nem érdekel.
Nagyfaternál meg dróttal van bekötve. Át van a kéményen csavarva a drót 4-5x és egy tégladarabbal oda van feszítva a helyére az ajtó. Leejtette az öreg vagy 40 éve és 3 darabra tört. :D
Amikor jöttek a gázolok béléscsövezni azok sem nyúltak hozzá.
Jelenleg nem használt szobában van és a kiszerelése átépítése problémás, de nemsokára használva lenne.
Viszont van a kéményen még egy ajtó, de ez új kérdést szült, amit külön teszek fel.
Azért, ha mégis ránéztek erre a kérdésre itt megkérdezem, hogy milyen szakembert kell fogadni kéménybeépítéshez? Mi a foglalkozása?
Sajnos kéményépítésre a környéken nem találtam találatot, ezért lehet rosszul kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!