Mennyire lenne bonyolult ezt megcsinálni?
Figyelt kérdés
Szóval az van hogy egy csapot akarok telepiteni A-Z-ig egy helységben úgy hogy nem szeretnék feltörni semmit,max csak ahol kivezettem a vizet.Mennyire lenne ez bonyolult,pl ha a falon futna a vízvezeték?
A bojler az nem lenne gond mert az bent van a helységben,szinte mellette lenne.
Nagyon botfülű vagyok-e téren tehát előre is elnézést hogy ilyen ... kérdést tettem fel,csak érdekelne hogy ez valahogy megoldható?
2023. szept. 24. 17:52
1/3 anonim válasza:
Nem bonyolult. Ha nem érdekel hogy néz ki akkor használj KPE csövet gyorscsatlakozókkal, semmilyen szaktudás nem kell hozzá.
2/3 anonim válasza:
Elmész a szerelvény boltba,ott lemondod mit szeretnél.
Vehetsz alkatrészeket,elmagyarázzák hogy kell összerakni..ű
Ott még kérdezhetsz is .A legnagyobb segítséget ott kapod .
3/3 anonim válasza:
Ha nem kedveled az alattomos vizet, akkor is el tudod végezni. Én rettegve fogtam neki hasonlóhoz (zuhanytálca, új keverőcsap felszerelés flexibilis csatlakoztatással, aztán 30 éve megfelelően működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!