Trikó javítás: milyen néven keressem a videóban szereplő anyagot?
2023. aug. 24. 00:59
2/4 anonim válasza:
vasalható közbélés
Régebben arra volt jó, hogy a nadrág szegélyét felhajtva, ezt belevasalva a szegély maradt ahová vasalták. Ahogy hasonló hajtásokat tudott rögzíteni valamennyire vagy egy vékonyabb bélést adott az anyagnak.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Az a második kocka amit a ragadósra rak az ugyan az vagy valami más?
2023. aug. 24. 21:57
4/4 anonim válasza:
Szerintem ugyanaz, hogy vastagabb legyen a ragadós réteg, mert egyedül vékony.
Régen lehetett a textilboltban eltérő vastagságút venni, de az már régen volt. Mostanában csak ilyen fátyol vékonyat láttam, azt is szalagban. Abból van szélesebb, keskenyebb.
De a neten is van 90-150 cm közötti széles anyagként is ez a vetex - vasalható közbélés - anyag. Hogy vastagságra mind egyforma-e azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!