Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Lakásból házba költözőnek,...

Lakásból házba költözőnek, milyen márkájú gépeket, és felszereléseket ajánlasz?

Figyelt kérdés
Kerti és barkácsgépek érdekelnek, kézi csavarozóm, egy fúróm, dekopír van.
2023. aug. 13. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
🙉🙊🧐🤔🤔
2023. aug. 13. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
41%

Fünyíróm van. Semmi más. Se fúróm, se csavarozóm.

Van egy kis szerszámkészletem. Abban van harapófogó és csavarhúzó. Még soha nem használtam.

Miért hiszi mindenki, hogyha házban lakik, akkor barkácsolni is kell?

Ja? Sarokcsiszoló. Úgy tudom, elengedhetetlen.

2023. aug. 13. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

#2: a többség nem engedheti meg magának, hogy minden kis munkára szakit hívjon 10-20e óradíj+kiszállásért.

"Márkásból" Makita, Metabo amik még megfizethetők, ezekhez tutira van alkatrész ellátás is. Aztán ott van az ezeknél gyengébb, de jó minőségű barkács kategória, Hecht, Ferrex, Parkside, Einhell. Azért az értékeléseket nagyon meg kell nézni, mert nem mindegyik gép jó ár/érték arányban.

2023. aug. 13. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem vennék semmit, majd ahogy, amikor igény lesz rá, akkor veszel. Viszont ne boltban, barkácsboltban vásárolj, mert baromi drága minden. Neten rendelj, normális szerszámáruházból. Megatool, szerszámoutlet, tímár szerszám, profibarkács, zákány, hardtools, stb. Tízereket, százezreket lehet spórolni, akkora árréssel dolgoznak a kis barkácsboltok, de még úgy is, ha az adott szerszámot, gépet megnézed külön mindegyik webáruházban úgy, hogy bejelentkezel a helyi fiókodba, akkor látod csak az egyedi árakat.
2023. aug. 14. 06:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem vásárolj akkor ha kelleni fog. Addig csak tedd félre a pénzt rá.

Kerti gépekből - fűnyíró, húros kasza, motorfűrész - az Oleo Macot tudom ajánlani. Megfizethető és jó gépek, csak kis karbantartást igényelnek.

Otthoni használatra elektromos szerszámok közül igazából +1 a 3-as válaszolónak. Esetleg kiegészíteném egy Black&Deckerrel és a Stanleyvel.

Kézi szerszámokból én szeretem a Stanley márkát, de Extol Premium is elég és valamivel olcsóbb is. Racsnis kulcsokból Tona Expert készlet van.

Kalapács, ducttape, WD40 legyen otthon mindig 😉

Legyen pár csavarhúzód, fogód, csípőfogód, kézi fűrész, mérőszalag és egy Siko fogó sem árt ha kéznél van.

2023. aug. 14. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Minek a gépek egy olyannak aki semmihez sem ért??

Aki meg ért hozzá az nem itt kérdezget vadidegeneket.

2023. aug. 14. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Én Parkside akkus vonalon indultam el. Igaz még csak a telek van meg, így nagyrészt csak a fűkaszát használom, de ház körüli munkákra bőven elég.
2023. aug. 14. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!