Milyen erősségű fúró kell ahhoz, hogy egy önmetsző csavart becsavarozzak kb 1cm vastag fémbe?
Az 50Nm-es Einhell akkus csavarozóm éppenhogy behajtja, nagyon lassan tekeri bele pedig maximum nyomatékon van. Erőltetni meg nem akarom márpedig ez az.
Van itthon egy 48Nm-es Metabo is, de nyilván az sem tudja behajtani a csavart. Vezetékes fúróm kölcsönben van egy jó ideig. Hány Nm-es fúró-csavarozót vegyek, hogy be bírjam csavarozni?
*10
Hát igen, valószínűleg hülye barom Mekk mester vagyok, mert ütvecsavarozót merek ajánlani csavarozáshoz. Hozzáállásod szerint a légkulcs is csak az idiótáknak való, nem?
Egyszerűen csak javasoltam a fúrógép helyett egy ütvecsavarozót, mi bajod ezzel? Dolgoztál már ilyennel? Nem azt írtam, hogy előfúrás nélkül hajtsa be vele a 10-es anyagba. Sőt, azt is javasoltam, hogy inkább fúrjon bele menetet. Vagy addig már nem tudtál olvasni?
Az okoskodás és mások hülye barmozása már megy neked, de a szövegértést még gyakorold egy kicsit.
Igazad van, erős megfogalmazás volt.
Maradjunk annyiban, hogy bocs és csak annyit még, hogy szerintem kevésbé jó ötlet önmetsző csavarhoz ütvecsavar-behajtót használni. Ha tévedtem még 1x bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!