Kinek milyen bit készlet vált be?
Figyelt kérdés
Amiket használok olcsóbbak állandóan tönkre mennek. Van úgy, hogy pár csavarozás után már elnyalódik a feje. Kinek milyen gyártmány jött be?2023. júl. 3. 15:50
1/3 anonim válasza:
Én Milwaukee Shockwave 32 darabosat használok. Kiegészítésnek vettem hozzá 90mm hosszú bitfejeket (T15-30-ig, PH1-2, PZ1-2), 90%-ban ezeket használom, főleg a PZ2-t. Már 3 éve megvan, és még nem tört vagy pattant el. Csak ajánlani tudom, nem olcsó, de egyszer kell megvenni és "örök" élet.
Van Metabo 56 darabos is, az kevésbé szívós, ott pár csavar tényleg tönkre tudja tenni a bitfejet. Ezt kevésbé ajánlom.
Régebben dolgoztam Irwin bitfejekkel is, az is baromi jó, szintén ajánlom.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! A Milwauke és a DeWalt termékei közt vacilálok már. Eddig a barkács áruházakban kapható bit fejeket használtam ház körül arra jó volt meg annyira nem is érdekelt ha cserélni kell mert azok filléresek, de most hogy járok megrendelésre is dolgozni gyengének és idegesítőnek érzem, hogy szerkezetépítő csavarnál 3-4x átugrik és már elforog a csavar fejében a bit. Annyira silány lett ezeknek a 10-20 darabonként csomagolt fejek minősége, hogy az elmondhatatlan.
2023. júl. 3. 17:29
3/3 anonim válasza:
Garant olcsóbb mint a milwaukee, minőségben pedig nem rosszabb, ez is ipari szerszámokat gyárt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!