Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Plafonra rakott OSB lapot...

Plafonra rakott OSB lapot mivel lehet glettelni?

Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sufniban? Vagy hol?
2023. jún. 29. 19:52
 2/12 A kérdező kommentje:
igen, melléképület, kb sufni kategória
2023. jún. 29. 20:52
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Rakj rá egy réteg gipszkartont. Az USB-n nem marad meg semmi.
2023. jún. 29. 21:49
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Inkább ragasztanék rá vékony polisztirolt, amire glettelni is lehet. Olcsóbb, egyszerűbb és töredéke a súlynak. Plusz nem kell agyonfúrkálni az osb-t.
2023. jún. 29. 21:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Lehet kapni olyan kellősítő anyagot, amivel "mindent, mindenre" lehet kenni. Ezután mehet rá a glett anyag.
2023. jún. 30. 10:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Tudom,könnyű más farkával csalánt csapkodni,nem nekem fáj.Amit én csináltam, Vékony gipszkartont felcsavarozni és aztán már olyan felület mint a fal és azt csinálhatsz a felülettel amit szeretnél.Az OSB nem szeret magán szinte semmit,ledobja.Annyit még az olcsoság jegyében,hogy ragasztasz rá tapétát cmc ragaszttóval,de a csemperagasztó jobb.Ja,hogy az már drága?!Hmmm,igen,de stabilabb.
2023. jún. 30. 17:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Hatos válaszoló vagyok,még annyit,ha sufni tuning helyről beszélünk akkor jobb és olcsobb a tapéta.Vízes helyen másabb lenne,mint tételezzük fel fűrdőszoba,konyha.Oda már az impregnált gipszkarton kellene.
2023. jún. 30. 17:25
 8/12 A kérdező kommentje:
Sufniba plafonja lenne, semmi csicsa, csak világosra akarom festeni, az meg okádék, ha nem sima.
2023. jún. 30. 20:58
 9/12 Aladyn65 válasza:

Igaz, hogy én térelválasztó falat készítettem belőle a következő eljárást alkalmaztam.:

-tapadó hídnak mélyalapozó

-száradás után nikecel hálót gletteltem rá csemperagasztóval

-majd az egészet (száradás után) átgletteltem 0,3-as rigipsszel

-lekentem a legolcsób beltéri diszperziós falfestékkel

Ennek már 10 éve. Azóta egyszer már átfestettem egyszer, de scak azért, mert más színűt akartam.

2023. júl. 2. 06:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Mélyalapozó,fogas glettvassal csemperagasztó,bele üvegszövetes háló,lehúzás,rá a glett. Jobban jársz,mint írták:gipszkartont rácsavarozni,és csak azt glettelni. Nem muszáj telibe sem. Ha már muszáj OSBlapot tenni.
2023. júl. 3. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!