Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Veterán moped javítással...

Bálint6969 kérdése:

Veterán moped javítással goglalkozik valaki Fejér megyében?

Figyelt kérdés
Sziasztok, pár hónaoja vettem egy romet kadetet felújítás céljávan, és egész jól haladtam vele. Sajnos viszont a motor nem indul megbízhatóan, valami üzemanyag ellátási baja lehet, talán csak egy egyszerű beállítás, én viszont már túl sokat szenvedtem vele. Ismertek valakit fejér megyében aki esetleg foglalkozik ilyesmivel?

2023. jún. 19. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
Polgárdi faluban egész nemzetség van belőlük. Ők a Fekete Sas motoros nemzetség! :-)
2023. jún. 19. 13:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A Romet messze nem igényel komolyabb szaktudást. Bármelyik kétütemű motorokkal foglalkozó cég/magánszemély megbirkózik vele.
2023. jún. 19. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:

A laikusnak aki lepontozott:

[link]

[link]

És biztos hogy Fejér megyében van. Többször jártam az általuk szervezett veterán börzén...

2023. jún. 20. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!