Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Novoplan maxi önterülő aljatki...

Novoplan maxi önterülő aljatkiegyenlítőt csak bekeverem és már magától terül is vagy el kell húzni mint a cementet??

Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Eleg jol terul de kell a tuskes henger, az is elhuzza kisse, es glettvassal is erdemes elhuzogatni

Alapvetoen a felulete simul ki, de nem viz allagu, suru. Egyenletesen kell ontogetni, akkor kevesbe kell teriteni.

Olyan mint a vizes kemenyito.

2023. jún. 11. 10:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Vagyis akkor ugyanúgy mintha betonoznék hogy kiöntöm majd elhúzom egy deszkával akár majd glettvassal simára?
2023. jún. 11. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem kell huzni mint a betont.

Csak a szintre kell elhizni. Simitani nem kell a feluletet, arra mondtam, hogy a felulete kisimul. Mondhatjuk ugy is, hogy kicsi teruleten valoban onterulo lenne.

A tuskes hemger viszont ajanlott. A buborekokat kiuti, illetve terit.

En szukebb folyoson csak hengereltem. Egesz jo lett. Majdnem tokletes lett rajta a burkolat utana.

2023. jún. 11. 10:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Nincs tüskés hengeren viszont videón láttam hogy glettvassal húzták el, viszont a betonozásom nem lett valami egyenes így nem tudom hogy fogom kihozni egyenesre...Vagy ez az anyag úgymond oda folyik ahová kell??
2023. jún. 11. 11:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Mekkora teruletrol van szo?
2023. jún. 11. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:

A beton nem a kiegyenlitest szolgslja. Az alapot ad . A kiegyenlito terul ,mintengova otsed es huzd el glettvassal.

En csinaltam mar elhuzas nelkul.

Elhuzassal. Tuskeshengerrel is.

2023. jún. 11. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!