Estrich-beton és az önterülő aljzatkiegyenlítő ugyanolyan keménységű és ugyanolyan az önterülő képessége?
ez a három dolog érdekelne, lakás belső 4-5 cm mély padlózat kiegyenlítéséhez kellene, mert felszedték a régi konyhát:
- keménység
- önterülés képessége (tehát hogy szépen befolyik a legkisebb résbe is és szép egyenletes lesz),
- felszíne sima, egyenletes
- finomszemcsés jellege megegyezik?
Ha nem, akkor melyiket ajánljátok ilyen célra?
(+ erkély előtt is felszedték a padlót egész mélyen, ezt is fel kell tölteni a parketta alá kb 5-8 cm mélyen)
csak minimálkis területre kell két helyre a lakásban szóval sztem max 2 zsák.
viszont azt jó h írtad h nagyobb szemcséjű az Estrich, mert akkor goindolom, a felszíne nem lesz teljesen sima. az önterülő aljzatkiegyenlítőt kis területen próbáltam és az nagyon klassz lett, csak mivel kell még, gondoltam, megkérdezem, muszáj-e a drágább. de nekem mindenképp teljesen sima felület kell.
azok a nagyobb szemcsék mennyire nagyok? és nincs különböző méretű szemcsékkel?
na ez az, de én laikusként akarom most itt este megoldani, egy vödörben kikeverve és annyi :)
viszont találtam önterülő esztrichet is ... gondolom, ez tuti nagyon tükörsima feületű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!